Selecteer een pagina

Thematische woordenschat nederlands-hindi – 5000 woorden

26.98

Bekijk het complete tweedehands aanbod van dit boek via de onderstaande knop.

Controleer beschikbaarheid

Artikelnummer: 502074076760 Categorie:

Beschrijving

T&P BOOKS WOORDENLIJSTEN
zijn bedoeld om u te helpen vreemde woorden te leren, te onthouden, en te bestuderen. De woordenschat bevat meer dan 5000 veel gebruikte woorden die thematisch geordend zijn.
DIT WOORDENBOEK BEVAT 155 ONDERWERPEN ZOALS:
basisconcepten, getallen, kleuren, maanden, seizoenen, meeteenheden, kleding en accessoires, eten & voeding, restaurant, familieleden, verwanten, karakter, gevoelens, emoties, ziekten, stad, dorp, bezienswaardigheden, winkelen, geld, huis, thuis, kantoor, werken op kantoor, import & export, marketing, werk zoeken, sport, onderwijs, computer, internet, gereedschap, natuur, landen, nationaliteiten en meer …
BIJZONDERE KENMERKEN VAN DE WOORDENSCHAT:
de woorden zijn gerangschikt naar hun betekenis, niet volgens alfabet, de woorden worden weergegeven in drie kolommen om bestudering en zelftesten te vergemakkelijken, woorden in groepen worden verdeeld in kleine blokken om het leerproces te vergemakkelijken, de woordenschat biedt een handige en eenvoudige beschrijving van elk buitenlands woord.
DEZE T&P BOOKS WOORDENSCHAT:
Is aanbevolen als aanvulling bij iedere taalcursus; geschiktvoor de beginnende en gevorderde student; is handig voor dagelijks gebruik, bestudering en zelftesten.

Extra informatie

Auteur(s)

Andrey Taranov

ISBN

9781786165503

Soort

Paperback

Uitgever

T&P Books