FAQ

De meest gestelde vragen

Wat betekent de staat van het boek?

De boeken op myStudybooks zijn onderverdeeld in 5 typen statussen die de kwaliteit van het tweedehands boek aanduiden.

Nieuw: Dit boek is nieuw, vers van de (druk)pers.

Als Nieuw: Het boek is tweedehands maar lijkt nieuw of vertoont zeer lichte sporen van gebruik.

Goed: Het boek vertoont lichte sporen van gebruik zoals lichte slijtage, licht gekrulde hoeken, krasjes op de kaft, ezelsoren, etc. Er is niet in het boek geschreven of gemarkeerd.

Redelijk: Het boek heeft sporen van gebruik en mogelijk is er in geschreven of gemarkeerd.

Matig: Het boek heeft duidelijke sporen van gebruik zoals beschadigingen, scheurtjes, vlekken, etc. Het studieboek kan nog prima een ronde mee maar wint geen schoonheidsprijzen.

Hoe kan ik betalen?

Bij myStudybooks kan er betaald worden met IDEAL of PayPal. Bij IDEAL verloopt de betaling via jouw vertrouwde bank. Betalen kan daarnaast via PayPal, dit kan ook zonder PayPal account. Alle communicatie tussen jou, myStudybooks en jouw bank (of PayPal) wordt beveiligd door middel van een SSL versleuteling (meer informatie over SSL versleuteling vind je hier).

Heb ik garantie op tweedehands boeken?

De boeken verkopen we “As Is”. Dit betekent dat we de staat van het boek zo accuraat mogelijk beschrijven om je een goede indruk te geven van de kwaliteit van het boek. Mocht onze beschrijving volgens jou niet overeenkomen met de werkelijke staat van het boek? Neem dan contact met ons op, we zorgen voor een passende oplossing.

Ik heb betaald maar geen bevestiging gekregen

Heb je een half uur na de betaling nog geen bevestiging van je bestelling gehad per email? Controleer dan je spam-mail, de kans is groot dat de mail daar is beland. Daarnaast kan een typefoutje in je emailadres de oorzaak zijn. Neem dan contact met ons op via info@mystudybooks.nl of via ons contactformulier.

Is de online licentiecode van het boek nog te gebruiken?

In veel gevallen zijn de licentiecodes van de studieboeken al gebruikt door de vorige eigenaar. Is de licenties ongebruikt, dan vermelden we dit in de omschrijving van het studieboek. 

Wanneer kan ik mijn boeken verwachten?

Geplaatste bestellingen worden doorgaans de volgende dag afgeleverd bij PostNL. Dat betekent dat je jouw studieboeken binnen 2 a 5 werkdagen kan verwachten. Zodra jouw bestelling is verzonden ontvang je standaard de track en trace code per email zodat je altijd weet waar jouw bestelling is.

Hoe werkt retourneren?

Verkeerde boek of druk gekocht? Geen probleem! Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling.
Het retour adres staat vermeld op het retourformulier dat je bij de bestelling hebt ontvangen, knip het adres uit en plak het op de verpakking. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Zorg voor voldoende frankering bij het retour zenden van de bestelling.

Zodra we jouw retournering hebben ontvangen, controleren we of het boek nog in dezelfde conditie is als toen het boek werd verzonden. Doorgaans storten we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op je bankrekening of PayPal account.

Hebben we onverhoopt een fout gemaakt? stuur ons dan een email naar info@mystudybooks.nl onder vermelding van uw ordernummer. Wij verzorgen dan een kosteloze retour oplossing.

Krijg ik een (btw) factuur bij mijn bestelling?

Zeker! Alle bestellingen worden voorzien van zowel een digitaal als papieren factuur waarop de btw is vermeld.

Staat je vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag niet tussen de meest gestelde vragen? Neem dan contact met ons op via info@mystudybooks.nl of via ons contactformulier. Wij proberen binnen 24 uur een antwoord te geven!