Selecteer een pagina

Over myStudybooks

Begin je met een nieuwe studie? of heb je nog niet je hele boekenpakket compleet? Studeren is natuurlijk al duur genoeg en je Stufi lever je liever in voor goudgele rakkers dan de 16e editie Algorithms of engineering design! Wij helpen je graag een handje om op de studiekosten te besparen met ons aanbod tweedehands studieboeken. Je vindt actuele en voorgaande drukken van studieboeken op onze website. 

Onze missie

myStudybooks creëert een steeds groter aanbod in tweedehands studieboeken. De missie is om tweedehands studieboeken scherp geprijsd aan te bieden. 

Alle studieboeken worden nauwkeurig gecontroleerd waardoor de staat van het boek zo accuraat mogelijk beschreven wordt. Hierdoor is het voor jou helder wat je van de kwaliteit van het tweedehands boek kan verwachten. 

De studieboeken worden zorgvuldig verpakt en doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. 

Groen bezig

Recyclen is anno 2020 niet meer weg te denken. Het hergebruiken van studieboeken past hier natuurlijk goed bij. Vraag je eens af wat jij belangrijk vindt van een studieboek. Hoe belangrijk is het dat een studieboek geen ezelsoortje heeft? of een paar gemarkeerde zinnen? Of de initialen van de vorige eigenaar die ook door deze dikke pil heen heeft moeten komen? 🙂

Met het kiezen voor tweedehands boeken kies je niet alleen prijsbewust, maar ook nog eens milieubewust. Win Win!