Retourbeleid myStudybooks

Een van de voordelen van het kopen van een nieuw of tweedehands boek bij myStudybooks is dat je het kunt retourneren. Onze retourvoorwaarden stellen je in staat om rustig over je aankoop na te denken. Als het boek niet compleet is of niet aan je verwachtingen voldoet, kun je het binnen 14 dagen gratis terugsturen. Wij vergoeden het volledige aankoopbedrag en het retourneren is op onze kosten.

Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden.

Bestelling retourneren? Vul hieronder je bestelnummer en e-mailadres in om je retouraanmelding te starten.Hieronder vind je de veelgestelde vragen over retourneren.

Mag ik een nieuw boek retourneren?
Ja, je mag een nieuw boek retourneren, mits het nog in de originele plastic verpakking zit.
Mag ik een tweedehands boek retourneren?
Ja, je mag een tweedehands boek retourneren. We vragen echter wel dat het boek in dezelfde staat wordt geretourneerd als waarin je het hebt ontvangen.
Mag ik een deel van mijn bestelling retourneren?
Ja, je mag een deel van je bestelling retourneren. Zodra wij de retourzending ontvangen, zullen we controleren welke boeken zijn geretourneerd.
Hoelang heb ik de tijd om een boek te retourneren?
Je hebt 14 dagen bedenktijd om jouw bestelling te retourneren. De 14 dagen gaan in zodra jij jouw bestelling hebt ontvangen.
Zijn er kosten verbonden aan retourneren?
Nee, wij vergoeden de retourkosten. Zodra je jouw retour aanmeldt krijg je van ons een gratis PostNL retourlabel in je mailbox.
Hoe snel is een retour verwerkt?
Zodra jouw retour bij ons binnenkomt, wordt deze gecontroleerd. Als alles in orde is, wordt het aankoopbedrag binnen 1 werkdag teruggestort.
Kan ik een boek ruilen voor een ander boek in plaats van het retourneren?
Dat is mogelijk! De eenvoudigste manier is om je oorspronkelijke bestelling terug te sturen en vervolgens het nieuwe exemplaar te bestellen. Zo kunnen we je snel van dienst zijn en ervoor zorgen dat je het gewenste boek zo snel mogelijk ontvangt.