Verkoop je boeken

Verdienen met jouw oude studieboeken?

Scan jouw boeken of vul de ISBN's in om direct de waarde te ontdekken!

ISBN/Titel

Waarde

Je hebt nog geen boeken met waarde ingevuld.

Ons bod:

Aantal boeken

0

Totale waarde

0.00

Verkoop voor meer dan 20 euro om je boeken gratis op te kunnen sturen.

Hoe het werkt

Check de waarde van jouw boeken en stop de boeken die je wilt verkopen samen met de verkoopbon die je van ons krijgt in een stevige verpakking.

Print het verzendlabel en lever jouw pakketje in bij een PostNL punt in de buurt.

Tip. Zijn jouw boeken samen 20 euro of meer waard? Dan krijg je van ons een gratis verzendlabel.

Relax. Na ontvangst van jouw boeken maken we het bedrag direct over.

Welke boeken nemen we aan?

Deze boeken nemen we aan:

Boeken met lichte sporen van gebruik.

De boeken dienen compleet te zijn, dus inclusief eventuele CD's of bijlagen.

Deze boeken nemen we niet aan:

Boeken met duidelijke sporen van gebruik, zoals slijtage, verkleuringen, scheuren of grote vouwen.

Boeken met schade, zoals water- of vochtschade, vlekken of ontbrekende pagina's.

Werkboeken waar in geschreven is, zoals ingevulde opdrachten.

Tips

Gemakkelijk boeken scannen zonder App

Klik op de knop "Scan" en maak gebruik van de camera van je mobiel, tablet, laptop of webcam om de ISBN's van je boeken te scannen. Geen app nodig! Na het scannen zie je direct de waarde van je boek. Lekker makkelijk en snel en voorkomt ook foutjes die kunnen ontstaan bij handmatige invoer.

Liever handmatig ISBN's invoeren?

Als je geen gebruik wilt maken van de scanner, kun je het ISBN ook handmatig invoeren. Je vindt het ISBN achterop het boek, onder of boven de barcode. Het staat ook op een van de eerste pagina's van het boek. Let er wel op dat je het ISBN van de juiste uitvoering overneemt (pbk = paperback, hbk = hardcover).

Reviews

Met trots kunnen wij vertellen dat 155 klanten ons gemiddeld een 4.8/5 geven!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere studenten met het verkopen van hun studieboeken bij myStudybooks? Bekijk de reviews en ervaar zelf hoe gemakkelijk, snel en betrouwbaar boeken verkopen aan myStudybooks is.

Met ons eenvoudige proces en directe uitbetalingen, heb je snel en zonder gedoe het geld voor je boeken in handen. Ontdek waarom zoveel studenten voor myStudybooks kiezen.

Vraag & antwoord

Een ISBN is een 13-cijferig nummer dat op de achterzijde van het boek onder of boven de barcode te vinden is. Een ISBN van een boek begint doorgaans met "978". Boeken met een 10-cijferig ISBN nemen we helaas niet aan.
Het ISBN is ook te vinden op één van de eerste pagina's van het boek, let dan wel op dat je het ISBN van de juiste uitvoering (pbk = paperback, hbk = hardcover) overneemt.

Iedereen die boeken aan ons verkoopt krijgt van ons een verzendlabel. Als jouw boeken samen minder dan 20 euro waard zijn, brengen we voor het verzendlabel 5 euro in rekening. Dit bedrag verrekenen we met het bedrag dat je krijgt voor jouw boeken.

Welke boeken we aannemen en wat we voor jouw boeken kunnen bieden hangt van veel omstandigheden af. Voor verouderde drukken of boeken waarvan we voldoende voorraad van hebben kunnen we bijvoorbeeld geen bod uitbrengen. Voor de meest recente uitgaven van studieboeken krijg je meestal een bod van ons!

Zodra we jouw boeken hebben ontvangen ondergaan jouw boeken een kwaliteitskeuring. Na de keuring maken we het bedrag direct over.

Je ontvangt van ons een email zodra de kwaliteitskeuring klaar is en we het bedrag naar je hebben overgemaakt.

Vul voor ieder boek dat je wilt verkopen het ISBN nummer in en klik op de "Checken" knop. Herhaal dit totdat je alle boeken hebt gehad. Vervolgens klik je op de knop "Verkopen" en vul je je gegevens in. Zo komen alle boeken op één verkoopbon.

×

Ongeldig ISBN.. Een geldig ISBN bestaat uit 13 cijfers en bevat geen leestekens,spaties of letters.